Isnin, Ogos 25, 2014

Benang kait ~ Cotton thread GT

Mix color:
RM4.00 / ball
RM19.00 / 5 balls

Plain color:
RM3.50 / ball
RM17 / 5 balls

Minimum pembelian 5 balls.
Harga tidak termasuk postage.

Order atau pertanyaan boleh Whatsapp / SMS - 0199191436 (Erma)
Page fb : Silverstar Handicraft

Ahad, Ogos 24, 2014

Promosi sempena Merdeka

N sempena besday sy yg akan tiba.. hehe..

Salam... Selamat pagi Isnin...
Sale bermula hari ini, 25hb Ogos hingga 9hb September...

Harga promosi RM8.00 / pack (5balls)....Minimum pembelian 2 pack... Harga tak termasuk postage.. PROMOSI HANYA UTK BENANG KAIT NONA KASAR SAHAJA..

Berminat, bleh WHATSAPP /SMS saya 019-9191436 

Kopiah simple lg ..tempahan bil

Salam..slmt hari minggu... Citer semalam ni.. Kopiah dah selamat dipakai dek tuannya.. Adik ipar saya je.. hehe

Dia tempah pd hari jumaat kelmarin.... Nak bagi kat dia hari sabtu.. Malam dah kait separuh jalan.. sepatutnya dah settle pagi sabtu tapi berkejar settle projek crochet yg lain dulu..

Penyudahnya bawak crochet n sambung mengait kat rumah dia je.. haha.. Sebab dah hampir siap, so tak ambik masa lama utk sudahkan...

So far so good nampaknya... Tuannya pun puas hati...  Alhamdulillah.. Harap ada rezki lagi selepas ni.. Biar sedikit, asalkan berkat...

Ahad, Ogos 17, 2014

Kopiah simple di bulan Syawal

Salam Syawal...

1st project utk bulan Ogos ni.. Alhamdulillah selesai juga.. Tempahan dr adik ipar n anak lelakinya... Pattern dr kopiah contoh yg diberi..

Quite difficult actually sbb nak kena  adjust size asal ikut size kepala anaknya... Tapi xde pengalaman jika x tempuh cabaran walaupun kecil kan...

Harap fit dgn kepala tuannya.. huhu.. Apapun, ada project lain menanti utk disiapkan.. kita sambung lg lain kali pulak.. hehe... Assalam.. slmt malam...